Гаранция и замяна

Гаранционни условия
Всяка стока предлагана от PromoPrice.eu е с 24 месеца гаранция или е упомената, ако е различна от този срок за всеки индивидуален продукт.
 
Продуктите, предлагани от PromoPrice.eu, за които е приложимо, ползват гаранция, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Гаранционната карта съдържа:
- адрес и телефон на оторизираните сервизи
- гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
- гаранционен срок на закупената стока
 
!! ВАЖНО !!
В случай, че гаранционната карта не е приложена към пакета - тя може да бъде свалена от сайта ни.

За валидна гаранция изискваме единствено попълнена от потребителя бланка за рекламация, придружена с документ за покупка (стокова разписка от куриерска фирма, касова бележка или фактура)

Бланка за рекламация можете да изтеглите от ТУК!

При повреда на продукт с гаранционна карта на PromoPrice.eu в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща до офиса на PromoPrice.eu. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента. Срока за ремонтиране на рекламацията е до 30 календарни дни. Имайте предвид, че транспортните разходи по изпращане на продукт за гаранционно обслужване (сервизиране) са за сметка на клиента.

Рекламации
Завеждане на рекламации става чрез мейл - info@promoprice.eu

Връщане и замяна
Връщане и замяна може да се направи на всяка стока закупена от нас в 14 дневен срок след закупуването, като за тази цел, екипът на promoprice.eu трябва да бъде информиран предварително на на тел. 0899836864 или и-мейл info@promoprice.eu. Стоките трябва да са в търговски вид, неупотребявани или без следи от употреба и в оригиналната опаковка! ВРЪЩАНЕТО се осъществява за сметка на клиента! Връщането на парите се осъществява по банков път до 14 дни след получаване на пратката. Същото се осъщестява единствено при наличие на оригинален документ за покупката (стокова разписка, касова бележка или фактура). 

За избягване на всякакво съмнение, за да се уважи правото на отказ, необходимо е, наред с останалите законови изисквания за правото на отказ, да са налице кумулативно и следните изисквания:
- върху стоката не трябва да има каквито и да били следи от употребата й по предназначение;
- стоката трябва да бъде в търговски вид, който позволява стоката да бъде предложена за повторна продажба без да се налага предлагането й на по-ниска цена в сравнение с първоначалната ѝ продажба;
- когато е приложимо, потребителят е длъжен да върне с продукта в оригиналната, изцяло запазена опаковка;
 
Употребявани стоки (без стоки в пряк достъп до кожа, тяло и коса) или с нарушена опаковка, се възстановяват на 50% до 70% от търговската им стойност, при изрично съгласие от страна на PromoPrice.eu.

Заявка за връщане се прави на мейл: info@promoprice.eu с информация за номер на поръчка, товарителница и обяснение защо се връща продукта!

Продукти, за който се изисква пряк контакт с човешка кожа, тяло и коса, за да функционират и са вече използвани, не подлежат на връщане от хигиенна и здравословна гледна точка! (Фитнес уреди, уреди за коса и други)
 
Пратки с наложен платеж се взимат в срок от 7 работни дни.